Notícies

Esperats per molts de nosaltres des de fa anys, ja tenim aquí els Pensaments i opuscles de Blaise Pascal en la traducció i l’edició magistrals de Pere Lluís Font, que ha treballat durant decennis en aquesta grandíssima obra. Els trobareu a partir del 12 de gener a...

Convocada la 2a edició del Memorial Montserrat Ros de traducció de clàssics grecs i llatins 2022, dins el 47è premi Vila de Martorell. El termini de presentació de propostes finalitza el 17 de febrer. Bases

...

Aquest novembre, per celebrar el centenari de Dante com Beatriu mana, s’incorpora al nostre catàleg una de les obres fonamentals de la tradició literària occidental, la Vida nova, en edició bilingüe i amb traducció de Rossend Arqués.

...

Després de La vida i els fets d’en Justí Tant-se-val, a l’octubre torna el gran Josep M. Folch i Torres al catàleg d’Adesiara amb una de les seves novel·les més populars: La fortuna d’en Pere Virolet. No us la perdeu!

...
Vet aquí la nostra llista particular:


1)Yukio Mishima, «Confessions d’una màscara»


2)Ivan Turguénev, «Fum»


3)Ovidi, «Heroides»


4)Paul Valéry, «Tal qual»


5)Jane Austen, «Emma»
...

Una de les fites de la literatura llatina, en edició bilingüe. Amb una traducció magistral d’Esther Artigas, el volum compta també amb una acurada introducció de Pere Fàbregas.

...

Suspesa la presentació dels llibres d’Eugenio Montale i Nelly Sachs, que havíem de fer el dimecres 7 a la llibreria Ona, a causa del contacte estret d’un treballador de la llibreria amb un positiu. D’acord amb la normativa, la llibreria suspèn les activitats fins al 12 de juliol.

...

Una obra fonamental de la Il·lustració alemanya: L’educació del gènere humà, de Gotthold Ephraim Lessing, amb una gran traducció de Jordi Jané Carbó.

...